HIGHLIGHTS 2021


BEKIJK DE HIGHLIGHTS 2021 OP UW DESKTOP VOOR EEN GOEDE WEERGAVE

JANUARI


Nieuwjaars-
ontbijt

FEBRUARI


Livestream

Valentijn

MAART


Vrouwendag

MEI


Moederdag -
Samen met mama

JULI


Nieuwe

website

NOVEMBER


Voorkeurleverancier

GRS

AUGUSTUS


KOA

Livestream

OKTOBER


Nieuwe

CAO

APRIL


Groen

Paasbuffet

JUNI


Eerste regio-bijeenkomsten

september

NK

Junioren

DECEMBER


MLTP

2022-2025

Nieuwjaarsontbijt

Tijdens het traditionele nieuwjaarsontbijt op 4 januari maakten klokkopers kennis met de nieuwe algemeen directeur André van Kruijssen.

MLTP 2022-2025

In december legde Plantion de laatste hand aan een nieuw beleidsplan voor de komende jaren. De kernwoorden hierin zijn vernieuwen, verbinden en inspireren. Met nieuwe vormen van klantgerichte dienstverlening mikt Plantion op een jaarlijkse groei van 10 procent.

MLTP Brochure

Voorkeurleverancier GRS

Plantion werd voorkeurleverancier van Garden Retail Service, een inkoopcollectief voor ruim 150 tuincentra in Nederland en België. Gezamenlijk doel is om tuincentra te bedienen met een breder assortiment en maatwerk.

NK junioren

Plantion en Groothandelscentrum Plantion waren gastheer van het door VBW georganiseerde NK Floral Art voor junioren. Elf finalisten probeerden de jury te overtuigen van hun creativiteit. Esther Weijenberg deed dat als beste.

Groen paasbuffet

Met de door Plantion ontwikkelde campagne Sfeervol Pasen lieten bloemisten hun klanten zien hoe je het Paasbuffet mooi kunt aankleden met narcissen, blauwe druifjes, bloembollen of een paar kokedama’s.

Vrouwendag

Met een promotiepakket van Plantion speelden bloemisten in op Internationale Vrouwendag (8 maart). Want hoe kun je je vrouwelijke partner of collega beter je waardering tonen dan met een bloemetje of mooie plant?

KOA livestream

Klanten die gebruik maken van Kopen Op Afstand kunnen het veilproces beter beleven sinds de introductie van live videobeelden vanuit de afmijnzaal in Ede. Dit maakt KOA voor veel klanten aantrekkelijker, zeker in combinatie met de Plantion bezorgservice.

Eerste regiobijeenkomst

Ondanks corona lukte het Plantion om in vijf van de acht regio’s goed bezochte regiobijeenkomsten voor aanvoerders te organiseren. De aftrap was op 24 juni in de regio Arnhem-Nijmegen, bij René Willemsen en Sietske Weijs in Gendt. De drie laatste regiobijeenkomsten moesten worden verplaatst naar 2022.

Livestream Valentijn

In aanloop naar Valentijnsdag verzorgde het VBW-inspiratieteam vanuit Plantion een online inspiratie-event. In totaal werd de livestream meer dan 6.000 keer bekeken!

Nieuwe cao

Plantion sloot een cao-akkoord met vakbond AVV tot eind 2022. Naast afspraken over loonsverhoging en een eenmalige uitkering werden protocolafspraken gemaakt voor het onderzoeken van een nieuwe pensioenregeling en een individueel keuzebudget voor medewerkers.

Nieuwe website

Plantion lanceerde een volledig nieuwe website: klantgericht, technisch up-to-date en erg aantrekkelijk. Potentiële klanten die zich (via Google) oriënteren op een inkoopcentrum komen al snel bij Plantion terecht.


www.plantion.nl

Samen met mama

In aanloop naar Moederdag lanceerde Plantion de campagne Samen met mama. Want hoe fijn is het om je moeder bloemen of planten te geven en die samen te verzorgen?